Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування нового трамвайного маршруту до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine
19 Лип 2024

Уряд Франції виділить 5 млн євро гранту на перший етап облаштування нового трамвайного маршруту на вул. Миколайчука до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine. Це результат спільної роботи Французького агентства з розвитку (AFD) та Львівської міської ради у Львові. Також в рамках проекту планується реконструкція вулиці Миколайчука з облаштуванням смуги руху для громадського транспорту.

Голова офісу AFD в Україні Аксель Нос та старший інженер з паризького офісу Арно Десмаршельє детально вивчали всі технічні та фінансові складові цього проєкту. Також вони провели низку зустрічей з керівниками профільних підрозділів мерії, відвідали трамвайне депо, Центр керування дорожнім рухом та Центр обслуговування пасажирів. Оглянули транспортні інфраструктурні проєкти, зокрема “Трамвай на Сихів” та “Вул.Шевченка” – щоб отримати якнайбільше інформації для прийняття рішення стосовно участі у проєкті.

AFD є державною установою, яка надає фінансову та технічну допомогу країнам, що розвиваються для їх стійкого розвитку та боротьби з бідністю. AFD реалізує проєкти в різних секторах, включаючи охорону здоров’я, освіту, інфраструктуру, сільське господарство, водопостачання, енергетику та навколишнє середовище. AFD фінансує та підтримує близько 4000 проектів у 115 країнах. У липні 2024 року AFD відкрило представництво в Києві. Після двох позик на підтримку України у 2022 році, AFD в подальшому надаватиме фінансування для заходів зі сталого розвитку в Україні. AFD планує підтримати Україну також у реагування на надзвичайні ситуації війни.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
KUNBA співпрацюватиме зі Львовом у реалізації міських проектів у сферах освіти та медицини

27 серпня, представники Корейсько-української асоціації нового будівництва (KUNBA) зустрілися з міським головою Андрієм

Детальніше
Луганська делегація вивчає досвід Львова у підтримці бізнесу під час війни

26-27 серпня, голови громад та представники бізнесу Луганської області відвідали Львів

Детальніше