Представники урядового агентства Литви CPVA відвідали Львів для реалізації проекту UNBROKEN
12 Лип 2024

12 липня, представники урядового агентства Литви CPVA відвідали Львів для реалізації проєкту реконструкції реабілітаційного центру в с. Брюховичі.

У рамках візиту делегації уряду Литви відбулася зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим, під час якої міський голова презентував екосистему UNBROKEN Ukraine як взірцеву модель реабілітації в Україні, яка сприяє якісним реформам у медичній сфері міста Львова. У рамках грантової програми уряду Литви у зустрічі також взяли участь керівники реабілітаційного центру травм спинного мозку Дніпровської університетської лікарні.
Члени делегації відвідали реабілітаційний центр UNBROKEN та провели виїзну зустріч щодо проєкту реконструкції центру в Брюховичах. Проєкт, який фінансує Литва, передбачає реконструкцію існуючого центру з добудовою двох нових будівель, де буде 106 ліжкомісць для реабілітації та сучасний басейн.

Нагадаємо, що Литовський уряд виділить 5,6 мільйона євро на реконструкцію центру UNBROKEN у Брюховичах для реабілітації українців, які постраждали від війни. Команда Invest in Lviv залучила це фінансування та здійснює повний супровід цього проекту.

Загалом в рамках триденного візиту учасники ознайомилися з системою реабілітаційних послуг центру UNBROKEN, зокрема і ментальною реабілітацією. Також поділилися досвідом надання реабілітаційних послуг для колег з Дніпра. Завершальною частиною візиту стало напрацювання програми стажувань та навчань для лікарів та реабілітологів Львова, Дніпра та Житомира в рамках грантової програми уряду Литви.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
Шведська корпорація IKEA вкотре надала допомогу для проектів Unbroken у Львові

26 вересня, завдяки співпраці команди Invest in Lviv, Першого територіального медичного об’єднання

Детальніше
У Львові провели круглий стіл з Данською бізнес асоціацією

26 вересня, команда Invest in Lviv провела круглий стіл з Данською бізнес асоціацією для сприяння

Детальніше