Новий керівник ЄБРР в Україні та Молдові вперше відвідав Львів
10 Лип 2024

10 липня, новий керівник European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) в Україні та Молдові Арвід Тюркнер вперше відвідав Львів.

В рамках першого робочого візиту до Львова Арвід Тюркнер разом із заступницею Іриною Кравченко зустрілися з міським головою Львова Андрієм Садовим та першим заступником міського голови Андрієм Москаленком. Зустріч відбулася в Національному реабілітаційному центрі UNBROKEN Ukraine.
Міський голова Андрій Садовий підкреслив унікальність проекту Unbroken який пропонує широкий спектр послуг: лікування, протезування, фізичну та психологічну реабілітацію, житло та допомогу в реінтеграції. Зараз Львів стає взірцем надання реабілітаційних медичних послуг, які так необхідні для відновлення України. Основні акценти зустрічі були спрямовані на підсилені існуючих проектів Львова, які реалізовуються за кошти ЄБРР а також розвиток у сфері енергетики, медицини та інклюзивногсті.

Арвід Тюркнер висловив захоплення інноваційними проектами Львова і зазначив, що співпраця міста з ЄБРР у майбутньому лише посилюватиметься. Крім цього, Арвід Тюркнер оглянув стан реалізації першої черги будівництва M10 Lviv Industrial. Зауважимо, що ЄБРР інвестував 5,5 млн доларів для фінансування завершення будівництва першої черги M10 Lviv Industrial Park. Загальний обсяг інвестицій ЄБРР в проект M10 Lviv Industrial Park – 24,5 млн доларів.

Нагадаємо, що Львів є найбільшим партнером ЄБРР серед міст України. У партнерстві з ЄБРР, Львів реалізує 6 проектів, в які банк інвестував 112,5 млн євро. Координацію цих проектів зі сторони Львівської міської ради здійснює команда Invest in Lviv.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
Шведська корпорація IKEA вкотре надала допомогу для проектів Unbroken у Львові

26 вересня, завдяки співпраці команди Invest in Lviv, Першого територіального медичного об’єднання

Детальніше
У Львові провели круглий стіл з Данською бізнес асоціацією

26 вересня, команда Invest in Lviv провела круглий стіл з Данською бізнес асоціацією для сприяння

Детальніше