Підсумки Львова на Ukraine Recovery Conference 2024
12 Чер 2024

12 червня, на Ukraine Recovery Conference підписано чотиристоронній меморандум між Центральним агентством з управління активами уряду Литви, Товариством Червоного Хреста, Львівською міською радою та Першим медичним об’єднанням м. Львова. Литовський уряд виділить 5,6 млн євро, Товариство Червоного Хреста – 2,5 млн євро, а Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) надасть дороговартісне обладнання для реабілітації.

Проект передбачає реконструкцію існуючого реабілітаційного центру Unbroken Ukraine у Брюховичах з добудовою двох нових будівель. Площа нового реабілітаційного центру складатиме понад 9 000 кв. м, і тут буде 106 ліжкомісць для реабілітації, сучасний басейн, а благоустрій території складатиметься з різних зон для реабілітації.

Крім цього, в рамках URC 2024  відбувся захід «Соціальне відновлення України – місцевий підхід», організований Товариством Червоного Хреста України, Карітас України та Карітас-Спес Україна за підтримки Товариства Червоного Хреста Німеччини.

Під час заходу представники органів влади, громадянського суспільства України та Німеччини, а також представники неурядових організацій, бізнесу обговорили соціальні та гуманітарні аспекти відновлення та відбудови України.

Міський голова Львова Андрій Садовий презентував роль Львова та екосистему Unbroken Ukraine у відновленні України. Відкривав захід Володимир Рудковський ветеран, ментор Національного реабілітаційного центру Unbroken, який розповів по власний шлях відновлення та реабілітації.

Зауважимо, що Товариство Червоного Хреста України є постійним партнером та донором Unbroken Ukraine. Це допомога в облаштуванні реабілітаційного центру у Львові на вул. Миколайчука та реконструкція реабілітаційного центру у Брюховичах.

Ukraine Recovery Conference 2024 – це щорічна конференція, що є продовженням серії тематичних заходів, присвячених відновленню та довгостроковій реконструкції України з початку повномасштабної війни росії проти України.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
UNDP в Україні передала сучасне реабілітаційне обладнання центрам UNBROKEN у Львові

19 липня відбулася офіційна церемонія передачі обладнання для Центру протезування

Детальніше
Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування нового трамвайного маршруту до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine

Уряд Франції виділить 5 млн євро гранту на перший етап

Детальніше