У рамках продовження співпраці Львівської міської ради з урядом Литви сім художників намалювали мурал у Львові
05 Лип 2024

Протягом шести днів, сім художників з Литви, США та України працювали над створенням муралів на вулиці Чорноморській у Львові. Ініціатором мистецького проекту виступив культурний аташе посольства Литви в Україні Томас Іванускас. Цей проект є продовженням співпраці між урядом Литви і Львівською міською радою.

Створення муралу у Львові відбувається у рамках проекту “Malonny” (що означає Маріямполе, Лондон і Нью-Йорк) – постійного фестивалю вуличного мистецтва та музики та творчого симпозіуму, який з 2014 року проводиться в литовському місті Маріямполе. Кожен з семи художників працював над власним муралом, і їх робота також слугувала майстер-класом для студентів з Львівської Академії Мистецтв. Мурали вже можна побачити на дитячому майданчику на вулиці Чорноморській.

В рамках візиту до Львова художники та культурний аташе Литви в Україні Томас Іванаускас зустрілися з командою управління інвестицій та проектів (Invest in Lviv) та обговорили продовження співпраці над іншими проектами зокрема створення Unbroken Art center.
Дякуємо партнерам Farba Service, ЛАЙЄР Україна, Fozzy Group за підтримку цього проекту!
Image
Image
Останні новини:
UNDP в Україні передала сучасне реабілітаційне обладнання центрам UNBROKEN у Львові

19 липня відбулася офіційна церемонія передачі обладнання для Центру протезування

Детальніше
Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування нового трамвайного маршруту до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine

Уряд Франції виділить 5 млн євро гранту на перший етап

Детальніше