Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування нового трамвайного маршруту до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine
19 Лип 2024

Уряд Франції виділить 5 млн євро гранту на перший етап облаштування нового трамвайного маршруту на вул. Миколайчука до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine. Це результат спільної роботи Французького агентства з розвитку (AFD) та Львівської міської ради у Львові. Також в рамках проекту планується реконструкція вулиці Миколайчука з облаштуванням смуги руху для громадського транспорту.

Голова офісу AFD в Україні Аксель Нос та старший інженер з паризького офісу Арно Десмаршельє детально вивчали всі технічні та фінансові складові цього проєкту. Також вони провели низку зустрічей з керівниками профільних підрозділів мерії, відвідали трамвайне депо, Центр керування дорожнім рухом та Центр обслуговування пасажирів. Оглянули транспортні інфраструктурні проєкти, зокрема “Трамвай на Сихів” та “Вул.Шевченка” – щоб отримати якнайбільше інформації для прийняття рішення стосовно участі у проєкті.

AFD є державною установою, яка надає фінансову та технічну допомогу країнам, що розвиваються для їх стійкого розвитку та боротьби з бідністю. AFD реалізує проєкти в різних секторах, включаючи охорону здоров’я, освіту, інфраструктуру, сільське господарство, водопостачання, енергетику та навколишнє середовище. AFD фінансує та підтримує близько 4000 проектів у 115 країнах. У липні 2024 року AFD відкрило представництво в Києві. Після двох позик на підтримку України у 2022 році, AFD в подальшому надаватиме фінансування для заходів зі сталого розвитку в Україні. AFD планує підтримати Україну також у реагування на надзвичайні ситуації війни.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
UNDP в Україні передала сучасне реабілітаційне обладнання центрам UNBROKEN у Львові

19 липня відбулася офіційна церемонія передачі обладнання для Центру протезування

Детальніше
Представники урядового агентства Литви CPVA відвідали Львів для реалізації проекту UNBROKEN

12 липня, представники урядового агентства Литви CPVA відвідали Львів для

Детальніше