15-ий Весняний діловий форум відбувся у Львові
24 Тра 2024

24 травня, у Львові відбувся 15-ий Весняний діловий форум. Захід об’єднав представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій, успішних підприємців, які зацікавлені в економічному розвитку України.

Ключова тема цьогорічного форуму – «Тримаємо стрій – віримо в перемогу». На форумі обговорювали питання розвитку бізнес-середовища України, мікро- та макроекономіки, монетарної політики та економічної ситуації в Україні загалом в умовах значних історичних викликів.

Відкривав форуму перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. Також у форумі взяли участь директор департаменту економічного розвитку Інна Свистун та керівники управління інвестицій.

Міжнародні організації та фінансової інституції представили програми фінансування та підтримки бізнесу. Були презентовані успішні приклади проектів з місцевими громадами, які реалізуються під час війни. Як приклад індустріальний парк «Формація. Львів» висвітлено проектом успішної взаємодії місцевої влади та бізнесу у Львові.

Також під час форуму організували благодійний аукціон в межах ініціативи «Пташки Перемоги».

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
UNDP в Україні передала сучасне реабілітаційне обладнання центрам UNBROKEN у Львові

19 липня відбулася офіційна церемонія передачі обладнання для Центру протезування

Детальніше
Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування нового трамвайного маршруту до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine

Уряд Франції виділить 5 млн євро гранту на перший етап

Детальніше