ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» придбало три земельні ділянки загальною вартістю близько 100 млн грн. у Львові
12 Жов 2022

На земельних аукціонах Львівської міської ради ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» придбало три земельні ділянки загальною вартістю близько 100 млн грн.

Першу ділянку, площею 1,6812 га у промзоні «Рясне-2», компанія придбала у серпні цього року за 16 млн грн. В подальшому тут передбачається розширення виробництва.
Ще дві ділянки придбано у вересні. Одна з них – ділянка, площею 1,32 га у районі вулиці Ряшівської, від Кульпарківської до Патона. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Придбали земельну ділянку за 48 млн 475 тис. грн. Іншу ділянку, площею 2,9 га, придбано у промзоні «Рясне-2» за 29 млн 603 тис. грн.

Onur Group Ukraine є частиною міжнародної компанії Onur Group та здійснює будівництво і ремонт дорожньої інфраструктури в Україні. Власниками фірми є Онур та Іхсан Ченінджевізи з Туреччини і Олег Фаріон з України. У Львові компанія збудувала асфальтовий завод у мікрорайоні Рясне-2.

Зазначимо, що компанія Onur Group Ukraine зайняла 23 місце у рейтингу Forbes 100 найбільших приватних компаній України 2021.
Останні новини:
Львів у топ 5 найпрозоріших міст України за результатами дослідження Transparency International Ukraine

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий взяв учать у трансляції

Детальніше
Ваучерна підтримка бізнесу Львівської міської ради

Бізнес може отримати компенсацію за придбання обладнання та матеріалів, або

Детальніше