Польська Агенція Інвестицій і Торгівлі відкриє свій офіс у Львові
24 Вер 2024

19 вересня, команда Invest in Lviv взяла участь у бізнес-сніданку для польських підприємців, який організувало новостворене представництво Польської Агенції Інвестицій та Торгівлі (ПАІТ) у Львові у співпраці з Міжнародною асоціацією польських підприємців в Україні.

Головною темою зустрічі стали нові бізнес-можливості, які відкриває програма «Ukraine Facility», а також доступні банківські та страхові продукти для підприємців, що працюють в Україні.

Подія зібрала більше ніж 50 учасників, серед яких польські компанії з успішним досвідом ведення бізнесу в Україні, а також ті, що лише планують розширити свою діяльність на український ринок. Серед спікерів заходу – представники Міністерство фінансів та регіональної політики Польщі, UkraineInvest, KredoBank, PZU Україна та юридичного офісу SDM Partners.

Нагадаємо, що у грудні 2023 року команда Invest in Lviv спільно з представниками Польської Агенції Інвестицій та Торгівлі (ПАІТ) провели у Львові Інвестиційний форум “Європейські стандарти роботи із міжнародними інвесторами: як залучати приватні інвестиції не чекаючи відбудови та закінчення війни”.

Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
Шведська корпорація IKEA вкотре надала допомогу для проектів Unbroken у Львові

26 вересня, завдяки співпраці команди Invest in Lviv, Першого територіального медичного об’єднання

Детальніше
У Львові провели круглий стіл з Данською бізнес асоціацією

26 вересня, команда Invest in Lviv провела круглий стіл з Данською бізнес асоціацією для сприяння

Детальніше