Фінська бізнес-делегація відвідала Львів та зустрілась з представниками Львівської міської ради та бізнесом
06 Бер 2024

В рамках візиту команда Invest in Lviv організувала зустріч з локальним бізнесом в рамках якої презентувала важливі інвестиційні проекти. Локальний бізнес мав можливість ознайомитися з діяльністю фінської бізнес спільноти East Office of Finnish Industries, яка була представлена такими компаніями як KONE (виробник ліфтів та ескалаторів), Konecranes (виробник кранів), Peikko (постачальник будівельних рішень та з’єднань).

Головною метою візиту фінської бізнес делегації до Львова є вивчення інвестиційних можливостей Львова, налагодження партнерства з місцевим бізнесом.

Делегація також зустрілася з міським головою Андрієм Садовим. На зустрічі міський голова презентував екосистему UNBROKEN Ukraine, її пріоритетні проекти та обговорили перспективи співпраці Львова з фінським бізнесом.

Також спільно з командою Invest in Lviv відвідали один з найбільших логістичних центрів Львова – PORT Lviv Logistic Center.

Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше