Фонд UAID планує інвестувати в проекти відбудови та модернізації в Україні
25 Лип 2023

Зустрілись із представниками українсько-американського Фонду Інвестицій та Розвитку (UAID) задля обговорення можливостей співпраці, пошуку локальних партнерів для реалізації проектів відбудови та модернізації України, зокрема її комерційної інфраструктури, інвестицій в інноваційні та технологічні проєкти.

Фонд UAID допомагає малим та середнім підприємцям, інвестуючи у конкретний об’єкт чи проект комерційної нерухомості. Фонд пропонує конкурентні умови доступу до капіталу — низькі ставки та комісії, довгостроковий термін.

Начальник управління інвестицій та проєктів Андрій Павлів презентував інвестиційні проєкти та можливості Львівської громади, зокрема проєкт створення індустріального парку «Сигнівка», проєкти створення виробничого хабу, створення науково-технологічного парку та Дослідного центру для студентів інженерних спеціальностей, над втіленням яких ми працюємо у Львові.

Зазначимо, що UAID володіє великим досвідом у галузі будівництва, дизайну та управління різними типами комерційної нерухомості в США. Цей досвід може бути корисно використаний для надання консультативної підтримки та розробки сучасних рішень у процесі реалізації проєктів в Україні з урахуванням світових трендів.

Більше інформації про фонд за посиланням.

Image
Останні новини:
UNDP в Україні передала сучасне реабілітаційне обладнання центрам UNBROKEN у Львові

19 липня відбулася офіційна церемонія передачі обладнання для Центру протезування

Детальніше
Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування нового трамвайного маршруту до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine

Уряд Франції виділить 5 млн євро гранту на перший етап

Детальніше