Голова Британського офісу IT компанії GlobalLogic Ukraine Марк Фаррінгтон відвідав Львів
20 Вер 2023

В рамках візиту Марк Фаррінгтон зустрівся з міським головою Андрієм Садовим. На зустрічі обговорили перспективи співпраці в напрямку інновацій, технологій та медицини.

Голова Британського офісу GlobalLogic також відвідав національний реабілітаційний центр UNBROKEN Ukraine, який активно підтримує Lviv ІТ Cluster.

Одним з перспективних та важливих на сьогодні напрямків роботи GlobalLogic є співпраця з All Bionics у сфері виробництва біонічних протезів. В рамках зустрічі домовилися про надання компанією All Bionics зразків біонічних протезів для реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine.

За словами Андрія Павліва: «IT – це не лише сервісні послуги та аутсорсинг, а й інноваційні, високотехнологічні продукти, які створюються на перетині співпраці IT-компаній з медичними, автомобільними та іншими технологічними компаніями».

Також, в рамках візиту до Львова відбулася панельна дискусія, в якій взяв участь начальник управління інвестицій Андрій Павлів, керівниця команди досліджень Lviv ІТ ClusterЯрина Возняк, віцепрезидент компанії Globallogic у Львові – Ігор Костів. Головною темою панельної дискусії був інвестиційний потенціал Львова як місця значних можливостей для інновацій, високотехнологічного виробництва.

Фото: Роман Балук

Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше