Invest in Lviv презентує досвід Львова у створенні та розвитку проектів індустріальних парків на Регіональному економічному форумі у місті Києві
21 Вер 2023

21 вересня 2023 року у місті Києві розпочався Регіональний економічний форум. На Форумі начальник управління інвестицій та проектів Андрій Павлів розповів про досвід Львова у розвитку промислових територій та індустріальних парків, зокрема про проект нового індустріального парку «Сигнівка», а також про вже реалізовані проекти двох індустріальних парків Sparrow Park Lviv та M-10 Industrial Park. Окрім індустріальних парків, учасники Форуму мали змогу отримати інформацію про актуальні грантові програми від USAlD, а також проекти та підтримку від Ukraine Invest.

Метою Форуму є представлення економічної політики та економічної стратегії Уряду, обговорення питань підтримки приватного сектору в умовах воєнного стану, дискусія щодо можливостей для розвитку бізнесу, а також яким чином регіональні та місцеві органи влади мають долучатись до цього процесу.

Форум організований за підтримки Кабінет Міністрів України, Міністерство економіки України та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше