Invest in Lviv спільно з Львівською міською радою, Агенцією регіонального розвитку Львівської області зустрілися з Комітетом з питань економічного розвитку Верховної Ради України
26 Жов 2023

Відбулася зустріч з представниками Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку – Дмитро Наталуха, Дмитро Кисилевський та Ярослав Рущишин. Під час зустрічі обговорили державні стимули для розвитку індустріальних парків та програми, що ініціюються на 2024 рік.
Окрім цього представники Комітету провели зустрічі та огляд діючого індустріальниого парку у Львові «Sparrow Park Lviv» та «М10 Lviv Industrial Park», який запрацює вже до кінця року, а також оглянули індустріальну зону, де скоро розпочнуться роботи зі створення муніципального індустріального парку «Сигнівка».
Зауважимо що, саме Комітет з питань економічного розвитку є ініціатором перезапуску індустріальних парків в Україні.
Львів є одним з найуспішніших в розвитку Індустріальних парків в Україні. Зокрема муніципальний індустріальний парк «Сигнівка» – це вже третій індустріальний парк у Львові, зареєстрований в державному Реєстрі індустріальних парків України. Завдяки вигідному розташуванню до кордону з ЄС, перетину важливих магістралей, великої кількості освітніх закладів і кваліфікованої молоді, розвинутим промисловим територіям місто є сприятливим для розвитку індустрій та створенню новий високотехнологічних підприємств.

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше