Інвестиційні проекти Львова презентували на найбільшій міжнародній інвестиційній виставці MIPIM у Франції
14 Бер 2024
Делегація Львівської міської ради на чолі з міським головою Андрієм Садовим взяли участь у виставці MIPIM 2024, яка тривала з 12 по 15 березня у місті Канни (Франція). Під час проведених зустрічей на заході були представлені потенційні інвестиційні можливості та проекти міста серед яких проект UNBROKEN Ukraine, індустріальні парки у Львові та будівництво євроколії до міста.

Мер Львова Андрій Садовий та мер Канн Давід Ліснар підписали угоду про співпрацю між містами. Відтак разом з містом Канни та за підтримки Асоціації архітекторів Франції плануємо збудувати новий сучасний центр для літніх людей у Львові. Крім цього французьке місто Канни стало новим членом UNBROKEN Cities.

Також задля залучення нових партнерств участь у виставці взяли представниками керуючої компанії муніципального індустріального парку «Формація.Львів».

MIPIM 2024 — це найбільший та найвідоміший інвестиційний експозиційний форум, який щороку об’єднує провідних інвесторів, представників найбільших у світі державних інвестиційних фондів, влади та бізнесу міст. Цього року ключовими темами МІРІМ 2024 стали сталий розвиток та “зелене будівництво
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше