IT Arena 2018: 3 300 учасників в найбільшому ІТ івенту східної Європи
03 Жов 2018

Цього року IT Arena у Львові була ще більшою ніж в 2017. 3 300 учасників забезпечили їй звання найбільшого ІТ івенту східної Європи.
99 спікерів на головній частині заходу супроводжувались 32 мітапами в 8 локаціях міста.

П’ятий щорічний захід зібрав більше 3000 учасників та 500 компаній. Цільова аудиторія ІТ-арени, як правило, – власник та менеджери ІТ-компаній, бізнес-аналітики, ІТ-спеціалісти та стартапи.

«Коли ми провели першу конференцію і на неї прийшли люди, то це вже означало для нас успіх. Наступного разу ми вже аналізували аудиторію, щоб розуміти хто до нас ходить. Якщо протягом чотирьох років ми постійно чули, що на IT Arena «всі свої», одні і ті ж знайомі люди, то тепер ми чуємо, що на конференції зовсім інші відвідувачі. Я насправді теж пам’ятаю, що йшов по конференції і всіх знав. Зараз я йду і думаю — хто ці люди? Я їх не знаю. Це, мабуть, говорить про те, що ми виросли і що аудиторія наша змінюється. Звичайно, ми перебуваємо у Львові, а Україна — цінний ринок, але ми хочемо залучати учасників з Європи. Ми цільово туди робимо маркетинг», – говорить Степан Веселовський, генеральний директор Львівського ІТ-кластеру.

Конференція поділена на чотири напрямки: технологія, бізнес, продукти та стартапи. Хоча ІТ-Арена залишається технологічно орієнтованою, у фокусі також стартапи. Цього року відбувся конкурс, і 10 стартапів отримали можливість представити свої розробки суддям та учасникам заходу. 5 кращих стартапів отримали грошові призи, настанови та гранти на подорожі.

Крім двох днів традиційної конференції, один день був присвячений тематичним зустрічам – в декількох місцях в центрі міста. Учасники мали змогу вибрати тему, яка їх зацікавили, та відвідати обговорення в різних кафе і ресторанах нашого міста.

У 2019 році ІТ-Арена планує бути ще більшою. Встановлено ціль в 4000 учасників та 100 + спікерів. Не пропустіть IT Arena 2019!

Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше