Керівники офісу ПРООН в Україні відвідали Львів для огляду стану реалізації спільних проектів в екосистемі UNBROKEN Ukraine
16 Січ 2024

Заступник регіонального директора Регіонального бюро ПРООН у справах Європи та СНД Нік Хартман (Nick Hartmann) та заступник постійного представника ПРООН в Україні Христофорос Політіс (Christophoros Politis) відвідали Національний реабілітаційний центр «НЕЗЛАМНІ» (UNBROKEN) з метою огляду існуючих та планування нових спільних проектів в реабілітаційному центрі.

Керівник управління інвестицій та проектів, Андрій Павлів, разом із заступником директора з розвитку та залучення інвестицій Першого медичного об’єднання м. Львова, Володимиром Федоровим та технічним директором Володимиром Гончаруком показали динаміку реалізації проектів та розвитку реабілітаційної екосистеми UNBROKEN Ukraine. В рамках планів майбутнього розвитку екосистеми обговорили потреби та потенційні проекти у галузях лікування, протезування, реабілітації та соціалізації пацієнтів.

Зауважимо, що спільно з ПРООН у реабілітаційному центрі «НЕЗЛАМНІ» реалізуються п’ять проектів, три з яких координує управління інвестицій та проектів (Invest in Lviv):
– Створення центру для релокованих бізнесів у Львові;
– Центр сприяння працевлаштуванню та самозайнятості людей з інвалідністю: для навчання пацієнтів реабілітаційного центру перукарської майстерності та протезування спільно з професійно-технічними закладами;
– Закупівля обладнання для протезної майстерні: робот для 3D друку культепримаймачів, стаціонарний сканер та 5 сканерів на планшети;
– Два проекти реалізовані у співпраці з Львовом та Благодійним фондом “Медичні Інновації”: закупівля медичного обладнання для незрячих та реабілітаційного обладнання.

Дякуємо нашим партнерам за довіру і підтримку та продовжуємо співпрацю для забезпечення поранених українців найкращими та найсучаснішими медичними послугами!

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
У Львові відкрили новий Центр протезування та ортезування на базі UNBROKEN Ukraine

10 травня, на базі Національного реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові

Детальніше
Екосистему UNBROKEN Ukraine презентували на 2-му міжнародному саміті міст та регіонів у Києві

Ще більше представників міжнародної спільноти дізналися про унікальну екосистему людяності

Детальніше