Команда Invest in Lviv презентувала інвестиційні можливості Львова для фінських компаній Scanpole, Weckmann Steel Oy та Raami Arkkitehdit Oy
31 Жов 2023

У зустрічі взяли участь генеральний директор компанії «Weckman Steel» Ханну Йокінен, директор з продажів «Scanpole» Саймон Пірс , генеральний директор Raami Arkkitehdit Oy Рамі Колехмайнен, а також місцевий бізнес-консультант Юкка Лайкарі. Під час зустрічі презентували інвестиційні можливості та проекти Львівської громади. Фінські компанії зацікавлені у пошуку місцевих партнерів та розглядають можливість інвестування у Львівську громаду.
Weckman Steel Oy – це фінська сімейна компанія, яка спеціалізується на виробництві металевих дахів, павільйонів і тракторних причепів. Фінська компанія «Scanpole» – провідний виробник дерев’яних опор в Європі, який також виготовляє дерев’яні огорожі. Raami Arkkitehdit Oy – це фінське архітектурне бюро, яке спеціалізується на проектуванні медичних проектів та лікарень.
До зустрічі також долучилися представник керуючої компанії індустріального парку «Сигнівка» Максим Лозовський та представник ПрАТ «Львівобленерго» Ярослав Міркевич для обговорення можливостей співпраці.
Нагадаємо, що фінський бізнес представлений у Львові Hotel Leopolis , ІТ компанією Tietoevry, KONE, Aon Україна, Ruukki Україна.

Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше