Команда Invest in Lviv взяла участь у виставці ReBuild Ukraine у Варшаві
16 Лис 2023

Цього тижня, протягом двох днів – 14-15 листопада, відбулась друга міжнародна виставка ReBuild Ukraine у Варшаві, яка присвячена відбудові та реконструкції України. У рамках виставки також відбувався інвестиційний форум Ukraine Invest Fit for Ukraine.

Представник нашої команди Invest in Lviv Олег Веклин, мав можливість долучитись до цієї масштабної виставки, завдяки виїзній місії, організованій Polska Agencja Inwestycji i Handlu – PAIH.   Проведені зустрічі та перемовини із компаніями-учасниками виставки та інвестиційними фондами, зокрема Chicago Atlantic Group, White Star, Time&Space, KONE, Mazars, HIRSCH Porozell, Herz, Pewag Ukraine, Layher, та багато інших іноземних компаній, які виявляють інтерес до інвестування та відбудови України.

Домовились про співпрацю із литовською, чеською, фінською бізнес асоціаціями, французькою діловою спільнотою в Україні, данським експортним та інвестиційним фондом, каталонською торговою та інвестиційною організацією.На виставці також були присутні українські виробники, серед яких чудова львівська компанія Prana.

Довідка: ReBuild Ukraine — це виставка та конференція проектів відновлення, матеріалів, технологій, обладнання та інвестицій, необхідних для відновлення зруйнованої війною економіки України, з акцентом на інфраструктуру, промисловість, енергетику та житло. 500+ компаній з понад 30 країн світу мали змогу презентували свої технології та продукти українським партнерам.

Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше