Львів отримав дев’ятий п’ятисекційний трамвай «Електрон» в рамках проєкту «Міський громадський транспорт України» Європейського інвестиційного банку
19 Січ 2024

Десять п’ятисекційних трамваїв «Електрон» закуповується містом в рамках проєкту «Міський громадський транспорт України» Європейського інвестиційного банку, що втілюється Львівською міською радою спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерством фінансів України та ЛКП «Львівелектротранс». Станом на зараз, Львів отримав дев’ять трамваїв. Останній, десятий, очікується у лютому цього року.

Новий трамвай має пройти усі підготовчі роботи та тестування ходових характеристик та гальмівних систем. Також у трамваї встановлять прилади автоматизованої системи оплати проїзду та присвоять інвентарний номер. Після проведення всіх випробувань трамвай зможе курсувати на маршруті №8, що сполучає Сихів та центральну частину міста. На цьому маршруті вже працюють вісім аналогічних трамваїв, отриманих в попередні роки.

Нагадаємо, що проєкт «Міський громадський транспорт України» є рамковим кредитом від Європейського інвестиційного банку, в межах якого місто отримало 17.4 млн євро на закупівлю десяти п’ятисекційних трамваїв.

Фото: ЛКП “Львівелектротранс”.

Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
У Львові відкрили новий Центр протезування та ортезування на базі UNBROKEN Ukraine

10 травня, на базі Національного реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові

Детальніше
Екосистему UNBROKEN Ukraine презентували на 2-му міжнародному саміті міст та регіонів у Києві

Ще більше представників міжнародної спільноти дізналися про унікальну екосистему людяності

Детальніше