Львів потрапив у престижний міжнародний рейтинг fDi Intelligence
17 Лют 2024

Львів потрапив у престижний міжнародний рейтинг fDi Intelligence у категорії найкращих економічно ефективних європейських міст fDi’s Mid-Sized European Cities of the Future 2024.

fDi European Cities and Regions of the Future 2024 – це щорічний міжнародний рейтинг організований fDi Intelligence від Financial Times Group.

Успіх Львова базується на правильному стратегічному плануванні розвитку міста, наявності освічених спеціалістів у різних галузях, співпраці місцевого самоврядування та бізнесу, а також підтримці та довірі міжнародних партнерів. Львів у рейтингу fDi зайняв 8 місце у категорії «Mid-sized European cities. Cost effectiveness». Переможцем цієї категорії стало місто Скоп’є (столиця Північної Македонії).

Міста та регіони в даному fDi’s рейтингу були оцінені по наступних рівнях: великі (понад 4 млн осіб), середні (від 1,5 до 4 мільйонів осіб), малі (менше як 1,5 мільйонів осіб). Дані рейтингу формувалися на основі 509 локацій (330 міст, 141 регіон та 38 малих міст) за п’ятьма категоріями: економічний потенціал, людський капітал та спосіб життя, економічна ефективність, зв’язок та сприятливість для ведення бізнесу.

Нагадаємо, що у 2019-2020 роках Львів також потрапив у топ 10 економічно ефективних міст міжнародного рейтингу FDi Intelligence у категорії «Smart Locations of the Future».

Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше