Львів став другим містом Європи за економічним потенціалом
23 Чер 2020

Emerging Europe запросило 70 місцевих світових експертів, радників із прямих іноземних інвестицій та бізнес-аналітиків з метою аналізу різних аспектів 75-ти міст Європи, що розвиваються, які є столицями або мають населення понад 200,000 мешканців.

“Ми хочемо, щоб більше людей дізналось про можливості міст регіону і однією з основних причин чому ми організували це дослідження для того, щоб експерти з бізнес-розвитку, які приймають рішення з розташування бізнесу, серйозно зосередили свою увагу на регіоні Європи, що розвивається. Я вважаю, що дане дослідження, базуючись на основі сприйняття, демонструє на скільки багато ці експерти вже знають про наш регіон і я радий, що ми займаємо ключову роль у цьому” підкрелює Ендрю Врубель, Emerging Europe.

Місто Львів приваблює інвесторів своїм зручним розташуванням, низькими операційними витратами тта кваліфікавними людськими ресурсами. Місту є що запропонувати завдяки низці заходів, які поступово впроваджує міська влада, котрі мають на меті створення якісного рівня життя та комфортних умов для подальшого розвитку. Саме ці аспекти Львова (Україна) було визнано Emerging Europe в шести з восьми категорій у рейтингу дружніх до бізнесу міст 2020:

#2 – Економічний потенціал

#3 – Підтримка місцевої влади

#5 – Людські ресурси

#6 – Загальний рейтинг

#7 – Розвиток Smart City

#7 – Якість життя

Загалом це підкреслює зусилля та дії міста, спрямовані для створення сприятливого середовища для започаткування бізнесу у Львові та розкриває прихований потенціал міста.

Invest in Lviv! The time is now!

Більш вичерпна інформація за посиланням

Останні новини:
Львів у топ 5 найпрозоріших міст України за результатами дослідження Transparency International Ukraine

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий взяв учать у трансляції

Детальніше
Ваучерна підтримка бізнесу Львівської міської ради

Бізнес може отримати компенсацію за придбання обладнання та матеріалів, або

Детальніше