Львів став першим українським містом, яке доєдналося до глобальної ініціативи Strong Cities Network
19 Січ 2024
Про це, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий під час свого візиту до США для участі у Форумі мерів, який розпочався 16 січня у Вашингтоні.

Як учасник Strong Cities Network Львів отримує можливості партнерства та інструменти для покращення співпраці між громадами та правоохоронними органами, сприяння інклюзивним і толерантним суспільствам тощо. Насамперед це створення безпечного середовища для громадян у спільній протидії викликам тероризму, екстремізму та інших суспільних загроз.

Strong Cities Network – це глобальна ініціатива, яка з’явилася у 2015 році й об’єднує органи місцевого самоврядування, включаючи мегаполіси, штати, округи та малі муніципалітети, що представляють усі великі глобальні регіони з метою обміну досвідом і розробки стратегій про запобігання радикалізації, зміцненню рівності та підтримці розвитку стійкості міст у складних умовах. Хоча кожне місто зіштовхується зі своїми унікальними проблемами та локальними викликами, учасники мережі прагнуть підтримувати спільні цілі, інструменти та підходи.

Strong Cities Network обʼєднує понад 200 міст, серед яких: Ріо-де-Жанейро, Сан-Франциско, Страсбург, Афіни, Амстердам, Братислава та інші.

Image
Image
Останні новини:
У Львові відкрили новий Центр протезування та ортезування на базі UNBROKEN Ukraine

10 травня, на базі Національного реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові

Детальніше
Екосистему UNBROKEN Ukraine презентували на 2-му міжнародному саміті міст та регіонів у Києві

Ще більше представників міжнародної спільноти дізналися про унікальну екосистему людяності

Детальніше