Львівська громада зміцнює зв’язки із Латвійською Республікою
01 Сер 2023

Львівський міський голова зустрівся представниками латвійського бізнесу. Під час зустрічі обговорили інвестиційні можливості Львівської громади та можливі напрямки співпраці. Зокрема, Андрій Садовий презентував екосистему турботи та реабілітації про людей, які постраждали від війни UNBROKEN Ukraine, наголосив на важливості Львова як міжнародного транспортного хабу та інтеграції залізниці із європейською залізничною інфраструктурою.

Задля налагодження двосторонніх контактів відбувся латвійсько-український бізнес-форум. Захід став важливою платформою для двостороннього співробітництва між Україною та Латвією в торговельний напрямку, а також кооперації та пошуку нових рішень для експортоорієнтованого бізнесу України.

Участь у Форумі взяли компанії, що спеціалізуються на будівництві та архітектурі, деревообробці та виготовленні меблів, сільському господарстві та IT секторі. Під час заходу підприємці з обох країн мали змогу познайомитися та налагодити зв’язки у форматі B2B.

Image
Image
Image
Image
Останні новини:
UNDP в Україні передала сучасне реабілітаційне обладнання центрам UNBROKEN у Львові

19 липня відбулася офіційна церемонія передачі обладнання для Центру протезування

Детальніше
Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування нового трамвайного маршруту до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine

Уряд Франції виділить 5 млн євро гранту на перший етап

Детальніше