Львівська міська рада налагоджує партнерські економічні зв’язки з японським бізнесом та владою
08 Вер 2023

Триває візит делегації Львівської міської ради в Японію. В ході візиту проведено десятки зустрічей з провідними японськими компаніями в галузях високих технологій, будівництва інфраструктури (дороги, мости, колії), урядовими та грантовими організаціями, a також бізнес-асоціаціями: MITSUBISHI Corporation, Panasonic, ITOCHU Corporation, IHI, PADECO, Marubeni Corporation, ELEKS, The Nippon foundation, Japan External Trade Organization (JETRO), Japan International Cooperation Agency (JICA), Japan Federation of Medical Devices Associations (JFMDA), Overseas Construction Association of Japan (OCAJ).

Одним з основних акцентів зустрічей було залучення партнерів, експертів та технологій для розвитку та розбудови екосистеми людяності UNBROKEN Ukraine у Львові.

В рамках візиту, в Токіо проведено спільну пресконференцію міського голови Львова Андрія Садового з відомим японським архітектором Шігеру Баном для презентації проекту хірургічного комплексу. Станом на зараз японський архітектор здійснює проектування цієї будівлі у Львові.

Зауважимо, що цими днями, 7-8 вересня 2023 року у місті Кобе відбувається Міжнародна промислова виставка на якій працює окремий Український павільйон наданий та організований муніципалітетом Кобе. У виставці також беруть участь близько десятка львівських підприємців.

Візит організований за фінансової підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

 

 

Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше