Львівська міська рада та команда Invest in Lviv обмінюються досвідом з громадами зі всієї України по залучення інвестицій та реалізація проєктів під час війни.
21 Сер 2023

В рамках проєкту Cities 4 Cities /United 4 Ukraine у Львові відбулась друга серія Резиденції ідей для громад з міжнародної співпраці.

Під час зустрічі з учасниками резиденції ідей Андрій Павлів, начальник управління інвестицій та проєктів, розповів про досвід Львова в запуску та реалізації інвестиційних проєктів, залученню грантових та донорських коштів під час війни. Зокрема обговорено актуальні проєкти над якими зараз працює команда Invest in Lviv: інвестиційні проєкти Дослідного центру для студентів інженерних спеціальностей та Книгарні з читацьким залом та мистецькими елементами, створення муніципального індустріального парку «Сигнівка», пілотний проєкт державно-приватного партнерства на підземний паркінг.

Резиденції ідей у Львові – це серія заходів для голів українських громад, які зустрічаються з метою обміну професійним досвідом. Серію резиденцій організовує проєкт Cities4cities| United4Ukraine у рамках співпраці Інституту міста Львова та Шведської асоціації місцевих влад та регіонів. Ключові теми для обговорення є : управлінські практики громад в таких сферах як медицина, допомога внутрішньо переміщеним особам та розвиток місцевої економіки.

Учасниками резиденції стали представники 15 громад: Покровської, Калуської, Гірської, Білоцерківської, Кирилівської, Слобожанської, Баштанської, Виноградівської, Пирятинської, Ніжинської, Херсонської, Зеленодольської, Пустомитівської, Копичинецької, Мелітопольської.

Протягом трьох днів голови громад ділилися досвідом як під впливом війни та процесів європейської інтеграції України шукати та працювати із містами-побратимами, із міжнародними організаціями та фондами, а також залучати інвестиції.

Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше