Львівський розробник i3 Engineering представляє Україну на міжнародній арені!
28 Жов 2022
i3 Engineering– інноваційна компанія-виробник у галузях автоматизації та “розумного будинку”. Цього року компанія увійшла до фіналу конкурсу The Europas Awards 2022 та отримала нагороду World Smart Home Award.
Також команда i3 Engineering у листопаді представлятиме Україну на Web Summit – найбільшій технологічній конференції у світу у Лісабоні (Португалія) та на Міжнародному технологічному форумі Slush 2022 у Гельсінкі (Фінляндія).
📍Для довідки:
i3 Engineering може автоматизувати практично всі процеси управління різними типами електричного обладнання та робить проживання у будинку більш комфортним. Система автоматизує температуру, освітлення, контролює споживання енергії у будинку та реагує на зміни погоди чи часу доби: автоматично закриваються та відкриваються жалюзі та штори; включається полив. Керування процесами відбувається за допомогою мобільного додатку, настінних пристроїв чи голосових помічників.
Компанію засновано у 2018 році, співзасновником і виконавчим директором є Павло Цюпка – інженер, випускник НУ «Львівська політехніка». Сьогодні i3 Engineering працює на міжнародному ринку, її продукцію можна придбати у 7 країнах світу: Україні, Литві, Польщі, Словаччині, Нідерландах, Казахстані, Грузії, Єгипті.
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше