Одна із найбільших у світі міжнародних компаній Ernst & Young відкриє свій офіс у Львові
08 Січ 2020

Одна із найбільших у світі міжнародних компаній Ernst & Young відкриє свій офіс у Львові

Львів розвиває міжнародну співпрацю. Так, вже наприкінці цієї зими у місті з’явиться офіс однієї з найбільших у світі міжнародних компаній Ernst & Young, що надає професійні аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги. Про це розповів начальник управління інвестицій та проєктів Роман Старецький.

«Наприкінці зими у місті відкриється офіс компанії Ernst & Young (EY) – однієї з найбільших у світі міжнародних компаній, що надають аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні професійні послуги. Так, EY належить до компаній «Великої четвірки» поряд з Deloitte, KPMG та PwC», – розповів начальник управління інвестицій та проектів Роман Старецький.

Довідка

В EY працюють понад 270 000 співробітників у понад 700 офісах у близько 150 країнах світу. Штаб-квартира компанії знаходиться у Лондоні.
В Україні компанія веде діяльність з 1991 року й наразі має один офіс у Києві. Так, у 2006 наша країна стала офіційною учасницею міжнародного конкурсу «Підприємець року», який проводить EY.
Станом на 2016 в офісах EY в Україні працювали понад 500 фахівців.

Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше