Презентовано нову платформу для іноземних інвесторів – Advantage Ukraine!
07 Вер 2022

Презентовано нову платформу для іноземних інвесторів – Advantage Ukraine!

На відкритті Нью-Йоркської біржі Україна презентувала платформу для потенційних іноземних інвесторів – Advantage Ukraine, яка пропонує інвестиційні проекти та можливості у 10 галузях: оборонно-промисловий комплекс; металургія та металопереробка; енергетика; агропромисловий комплекс; деревообробка та виготовлення меблів; інноваційні технології; логістика та інфраструктура; фармацевтика; природні ресурси; промислове виробництво.
Захід, в рамках якого відбулася презентація, зібрав керівників таких світових компаній як Pfizer Inc, S&P Global Inc, American International Group, Bank of New York Mellon, Wells Farg&Company, NYSE Group, WPP, Google і Alphabet, Microsoft, Conference Board та інші.
Платформа доступна за ПОСИЛАННЯМ
Нагадаємо, що на Міжнародній конференції з питань відновлення України (URC 2022) у м. Лугано у липні було презентовано План відновлення України (у межах ініціативи президента України United 24).
Запрошуємо іноземні компанії інвестувати у майбутнє України. Команда Invest in Lviv готова надати супровід та підтримку інвесторам у Львівській громаді.

Останні новини:
Львів у топ 5 найпрозоріших міст України за результатами дослідження Transparency International Ukraine

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий взяв учать у трансляції

Детальніше
Ваучерна підтримка бізнесу Львівської міської ради

Бізнес може отримати компенсацію за придбання обладнання та матеріалів, або

Детальніше