Продовжуємо розвиток інфраструктури промзони «Сигнівка»
03 Лис 2022
На засіданні виконавчого комітету Львівська міська рада було прийнято рішення, що передбачає впорядкування водовідведення та попередження підтоплення земельних ділянок на території промислової зони «Сигнівка». Відповідно до нього один із інвесторів промислової зони – ТОВ «Спарроу індастріз», який також є ініціатором створення індустріального парку Sparrow Park Lviv, розпочав роботи із поглиблення існуючих водних каналів та облаштування водойми площею близько 0,5 га на північному заході промислової зони.

– Це дозволить ліквідувати підтоплення і заболоченість західної частини промислової зони.
Водойма буде запасним резервуаром для забезпечення пожежної безпеки промислової зони.
Рекреація – ще одна не менш важлива функція водойми. Облаштування відпочинкової зони для працівників забезпечить сучасний європейський підхід до створення промислової зони.
 Поруч із цією водоймою, заплановано створення муніципального індустріального парку, стратегію розвитку якого спільно напрацьовуємо із Київською школою економіки. Таким чином майбутній індустріальний парк користуватиметься усіма перевагами цього рішення.
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше