Результати спільного із Програмою розвитку ООН в Україні проекту!
14 Кві 2023

Завершується реалізація проекту зі створення центру для релокованих бізнесів на території Першого медичного об’єднання Львова.

За грантової підтримки Програми розвитку ООН в Україні встановлено виробничу споруду площею 450 кв.м для розміщення релокованих підприємств, які виробляють протези  та муніципальної майстерні з виробництва протезів.

За функціональним зонуванням, тут передбачено окремі кімнати для релокованих підприємств та спільної протезної майстерні, де буде встановлено обладнання для ламінування та карбонізації протезів.

Технічне завдання споруди та внутрішнє облаштування обладнанням розроблено спільно з провідними світовими компаніями з виробництва протезів Esper Bionics та Ottobock.

Грантова підтримка Програми розвитку ООН складає 5,5 млн. грн., співфінансування близько 4 млн. грн. Загальний бюджет проекту включно із закупівлею обладнання перевищує 16 млн. грн.

Згодом поділимося умовами розміщення підприємств на території центру. Попередньо передбачається пільгова оренда терміном на 2 роки.

Image
Image
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше