Розпочато будівництво індустріального парку «Формація Львів» (Сигнівка)
21 Гру 2023

21 грудня, відбувся офіційний захід-відкриття будівництва індустріального парку Формація. Львів. У відкритті взяв участь міський голова Львова Андрій Садовий, заступник міністра економіки України Володимир Кузьо, засновник Altera Group Дмитро Ковальчук, директор департаменту економічної політики ЛОВА Степан Куйбіда, координатор програм Посольства Великої Британії в Україні Світлана Яворська, а також представники регіональної влади та бізнесу.

Ключовою подією заходу було урочисте відкриття арт-об’єкту з логотипом Формація Львів, що знаменувало початок будівництва індустріального парку.

Індустріальний парк Формація Львів став третім та найбільшим індустріальним парком у Львові площею 30 га. Ініціатором цього проекту є Львівська міська рада. Команда управління інвестицій та проектів (Invest in Lviv) здійснила комплексну підготовку цього проекту від початкової ідеї до залучення керуючої компанії, та продовжує супровід цього проекту у партнерстві з інвестором.

Будівництво першої черги індустріального парку планують завершити до кінця 2024 року. Керуюча компанія планує залучити до 10 великих виробничих компаній та близько 50 представників малого і середнього бізнесу. Загальний обсяг інвестицій оцінюється у 5 млрд грн.

Керуючою компанією індустріального парку є ТОВ “Формація Сигнівка”, що входить до групи компаній Alterra Group. Зауважимо, що ТОВ “Формація Сигнівка” веде маркетингову кампанію для індустріального парку «Сигнівка» під назвою «Формація Львів».
Детальніше про індустріальний парк «Формація Львів» 

Фото: Роман Балук

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
У Львові відкрили новий Центр протезування та ортезування на базі UNBROKEN Ukraine

10 травня, на базі Національного реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові

Детальніше
Екосистему UNBROKEN Ukraine презентували на 2-му міжнародному саміті міст та регіонів у Києві

Ще більше представників міжнародної спільноти дізналися про унікальну екосистему людяності

Детальніше