У Львові офіційно відкрито першу чергу М10 Lviv Industrial Park
07 Тра 2024

7 травня 2024 року відбулося офіційне відкриття першої черги М10 Lviv Industrial Park – складського комплексу класу А площею 14 400 м2, резидентом якої став відомий український рітейлер «Аврора Мультимаркет».

У відкритті взяли участь міський голова Львова Андрій Садовий, генеральний директор Dragon Capital – керуючої компанії М10 Lviv Industrial Park Томаш Фіала, перший заступник голови ЛОВА Андрій Годик, народні депутати  Дмитро Кисилевський та Ярослав Рущишин та представники української бізнес-спільноти. На відкритті міський голова Львова Андрій Садовий відзначив важливість цього проєкту для регіону та держави в цілому. Це робочі місця для тисяч львів’ян, податки у бюджети всіх рівнів, підтримка ЗСУ (#ПомстаЛева); розвиток для регіону, можливості та приклад для усіх інвесторів.

Зауважимо, що компанія Dragon Capital інвестувала у M10 Lviv Industrial Park вже понад 400 млн грн. На Львівщині Dragon Capital має 7 інвестиційних проектів. Також за словами CEO Dragon Capital Томаша Фіали «Львівщина – це друга інвестиційна локація після Києва».

Загалом територія М10 Lviv Industrial Park передбачає будівництво ще п’яти черг у вигляді сучасних логістичних та виробничих комплексів площею 140 тис м2. Зі свого боку, «Аврора Мультимаркет» – один із найбільш зростаючих рітейлерів в Україні у Львові відкрив вже 13 магазинів мережі «Аврора». Львів ділить з Вінницю 2 сходинку по присутності Аврори в Україні. У листопаді 2023 року у місті почав роботу новий розподільчий центр компанії площею понад 7 000 м2 та створено понад 300 робочих місць.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
У Львові відкрили новий Центр протезування та ортезування на базі UNBROKEN Ukraine

10 травня, на базі Національного реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові

Детальніше
Екосистему UNBROKEN Ukraine презентували на 2-му міжнародному саміті міст та регіонів у Києві

Ще більше представників міжнародної спільноти дізналися про унікальну екосистему людяності

Детальніше