У Львові відбувся семінар з енергоефективності за підтримки Чеського екологічного фонду Nadace Partnerství
12 Кві 2024

12 квітня, команда Invest in Lviv cпільно з Чеським екологічним фондом Nadace Partnerství провели семінар з енергоефективності та зеленого відновлення для українських та чеських фахівців у Львові. У семінарі взяли участь представники фонду Nadace Partnerstvi та представники з різних міст України. Привітав учасників семінару перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Під час семінару презентовано досвід Львова в реалізації енергоефективних проектів. Презентовано проект Екохабу, а також учасники семінару відвідали завод переробки твердо-паливних відходів. Також презентовано досвід перехідного етапу Чеської Республіки до європейських структур, успішні приклади та можливості участі України в нових та існуючих програмах спільно з Чеським агентством просування торгівлі CzechTrade.

Крім цього, представники Львівської міської ради та Чеського екологічного фонду Nadace Partnerstvi посадили магнолію у парку Львова як символ української-чеської співпраці у сфері зеленого відновлення.

Програма партнерство сталого відновлення України – це стажування для українських лідерів у Чеській Республіці, які зацікавлені у сталому розвитку та відновленні. Зокрема це знайомство із спеціальними проєктами, технологіями, інституціями, ключовими фігурами та правовими умовами надійних рішень для сталого розвитку України у різних сферах.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше