У Львові відкрито Центр для релокованих бізнесів!
16 Чер 2023
Відкриття центру відбулось за участі адміністратора ПРООН Ахіма Штайнера (Achim Steiner), першого заступника Львівського міського голови Андрія Москаленка (Andriy Moskalenko), заступника генерального директора Першого ТМО Львова Володимира Федорова (Volodumur Fedorov).
За грантової підтримки Програми розвитку ООН в Україні на території Перше медичне об’єднання Львова встановлено виробничу споруду площею 450 кв.м для розміщення релокованого бізнесу. У Центрі передбачено приміщення для релокованого підприємства медичного спрямування, муніципальної протезної майстерні із обладнанням для 4D-друку, шоуруму та складського приміщення.
Муніципальна протезна майстерня міститиме високотехнологічне обладнання 4D-сканер та 3-осьовий робот. Обладнання дозволить здійснювати сканування культі та друк культоприймачів, що скорочує термін виробництва культоприймача в 3 рази. Закупівля обладнання вартістю близько 8 млн грн здійснюватиметься в рамках грантової допомоги Програми. Також Програма надасть допомогу у закупівлі розхідних матеріалів для виробництва протезів на суму 3,8 млн грн.
Загальний бюджет проекту включно із закупівлею обладнання перевищує 16 млн. грн.
Фото: Роман Балук
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше