У Львові збудують Центр протезування в UNBROKEN Ukraine за підтримки уряду Німеччини та GIZ Ukraine
30 Січ 2024

Сьогодні урочисто заклали капсулу під будівництво центру протезування в UNBROKEN Ukraine. Проект передбачає будівництво одноповерхової мультифункціональна будівлі, загальною площею 1 000 кв. м., яка включатиме приміщення для виготовлення протезів, аудиторію для проведення навчання та досліджень, кімнати для примірки та випробування протезів пацієнтами, а також внутрішній дворик для відпочинку. Майстерня буде повністю облаштована обладнанням для виготовлення протезів для верхніх і нижніх кінцівок. Щорічно тут зможуть робити близько 700-1000 протезів, а також навчати майбутніх протезистів. Будівля розрахована на 40 робочих місць.

Будівництво, облаштування обладнанням і навчання спеціалістів-протезистів профінансує уряд Німеччини. А мережі і частково благоустрій зробить місто. Загальна вартість будівництва центру – 2,7 млн євро. Орієнтовна дата завершення будівництва – травень 2024 року.

Проект реалізується в межах проекту «EU4ResilientRegions – Спеціальної програми підтримки України» і здійснюється GIZ Ukraine.

Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше