Україна та Чехія посилюють двосторонню співпрацю!
27 Вер 2022

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із чеською делегацією. На зустрічі обговорили проєкт Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ та вихід чеських фірм на український ринок не лише для реалізації продукції, але й для створення робочих місць у Львові та області.

Задля налагодження двосторонніх контактів сьогодні відбувся українсько-чеський бізнес форум у Львові. Більше 100 учасників заходу зустрілися задля обговорення двостороннього співробітництва між державами в торгівельному напрямку, поглиблення економічної співпраці та пошуку подальших шляхів кооперації.

В рамках заходу підприємці із обох держав мали змогу познайомитися та налагодити зв’язки у форматі B2B. У складі чеської делегації присутні представники близько 30 компаній із різних галузей – це машинобудування, металообробка, деревообробка та будівництво, охорона здоров’я, ІТ та інші.

Зазначимо, що Чехія є давнім партнером України та надає військову, економічну та гуманітарну допомогу та підтримку нашій державі. Чеський бізнес активно зголошується брати участь у післявоєнній відбудові України та готовий співпрацювати із українськими партнерами.

Офіс Invest in Lviv запрошує чеські компанії розпочати бізнес у Львові. Наша команда готова надати супровід та підтримку для іноземних інвесторів у Львівській громаді .

Додатково для тих, хто не зміг взяти участь у заході, але зацікавлений у налагодженні співпраці із чеськими колегами.
Державне агентство Чехії з питань підтримки торгівлі CzechTrade, з метою поєднання виробничих та технологічних можливостей чеських компаній та запитів і проєктів українських компаній, адмініструє Програму «Експорт для відновлення України». Анкету можна заповнити на сайті www.czechtrade.kiev.ua

Останні новини:
Львів у топ 5 найпрозоріших міст України за результатами дослідження Transparency International Ukraine

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий взяв учать у трансляції

Детальніше
Ваучерна підтримка бізнесу Львівської міської ради

Бізнес може отримати компенсацію за придбання обладнання та матеріалів, або

Детальніше