Український виробник біонічних протезів Esper Bionics облаштовує шоу-рум у Львові
01 Кві 2024

Команда Invest in Lviv зустрілася з представниками компанії Esper Bionics для обговорення деталей щодо облаштування приміщення в Центрі для релокованих бізнесів, який розташований на території UNBROKEN Ukraine у Львові. Це буде шоу–рум, презентаційний центр протезів верхніх кінцівок Esper Hand, який додатково надає сервісні послуги для пацієнтів з протезами. Також компанія співпрацюватиме з UNBROKEN Ukraine шляхом проведення спільних навчальних заходів для протезистів та реабілітологів.

Перший протез Esper Hand встановлено в UNBROKEN Ukraine. Загалом для пацієнтів UNBROKEN Ukraine вже встановили 8 таких протезів, ще 10 протезів виробляють.

24 липня 2023 року Esper Bionics стала переможцем Конкурсу з відбору релокованих підприємств для розташування на території Центру для релокованих бізнесів та відповідно першим резидентом Центру. Центр для релокованих бізнесів у Львові було створено в рамках спільного проекту Львівської міської ради, Першого медичного об’єднання Львова за фінансової підтримки ПРООН в Україні.

 

Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше