Відбувся українсько-чеський форум у Львові
11 Лип 2023

Уже вдруге за час повномасштабного вторгнення у Львові відбувається українсько-чеський бізнес-форум. Захід зібрав понад 100 представників бізнесу, бізнес-асоціацій та державної влади обох країн та містив презентаційну частину та B2B зустрічі.

Подія проводилася з метою посилення двостороннього співробітництва між державами в торгівельному напрямку, поглиблення економічної співпраці та пошуку подальших шляхів кооперації. Також під час форуму було проведено презентацію офісу CzechTrade у Львові, а також презентовано підтримку для України від Міністерства промисловості і торгівлі.

Учасники форуму мали чудову нагоду провести перемовини у форматі В2В та налагодити двостороннє інвестиційне та торговельне співробітництво.

У делегації з Чехії були присутні представники таких сфер, як охорона здоров’я, транспорт та енергетика.

Дякуємо організаторам за запрошення! Переконані, що цей форум став важливою платформою для підтримки та зміцнення співробітництва між Україною та Чеською Республікою в економічній сфері.

 

Image
Останні новини:
UNDP в Україні передала сучасне реабілітаційне обладнання центрам UNBROKEN у Львові

19 липня відбулася офіційна церемонія передачі обладнання для Центру протезування

Детальніше
Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування нового трамвайного маршруту до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine

Уряд Франції виділить 5 млн євро гранту на перший етап

Детальніше