Запрошуємо релокованих підприємців медичного спрямування до участі у конкурсі!
19 Чер 2023

Львівська міська рада та Перше медичне об’єднання Львова оголошує Конкурс для підприємств, які мають намір стати резидентами Центру для релокованих бізнесів.

Що пропонуємо?

  • Пільгове користування на 2 роки (1 грн. за м.кв.) виробничим боксом площею 37 кв.м.;
  • Безкоштовне користування складом (150 кв.м.), шоурумом та кімнатою для персоналу;
  • Безкоштовне користування меблями та обладнанням розташованими в складі та шоурумі.

Хто може подаватися?

  • Повністю або частково релоковане підприємство;
  • Підприємство, яке працює у сфері виробництва протезів, комплектуючих до них, ремонту технологічних протезів, виробництва засобів пересування для людей з інвалідністю або реабілітаційного обладнання.

Додатковими критеріями при визначенні переможців конкурсу є досвід роботи і репутація на вітчизняному та закордонному ринках, достатня  організаційна структура для діяльності підприємства.

Як стати учасником?

Для участі у Конкурсі необхідно заповнити онлайн форму та надіслати документ, що підтверджує державну реєстрацію та підтвердження про діяльність за 2022 рік у формі одного з документів: податкової декларації платника єдиного податку за 2022 рік (для юридичних осіб на єдиному податку), декларації про майновий стан та доходи, декларації з податку на прибуток за 2022 рік.

Зазначений перелік документів потрібно надіслати до 19 липня 2023 року  у електронному та паперовому вигляді за адресою: м. Львів,  пл. Ринок, 1, каб. 318, та на е-mail: [email protected]  з поміткою “Конкурс для розташування у Центрі для релокованих бізнесів”.

Форма для заповнення:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkx1FDLFCwQ2CpZBISdji-Fppxznai8m_WWuBC7y-9MoIgpg/viewform

 

За деталями просимо звертатися до офісу Invest in Lviv за тел. +38032-254-6006, або email: [email protected].

Для довідки:

Центр для релокованих бізнесів – тимчасова споруда загальною площею 450 кв.м., яку встановлено у рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Облаштування центру для релокованих бізнесів у м. Львові» (виконавець проекту МТД – Програма розвитку ООН). Зонування споруди передбачає поділ на  бокс для розташування релокованого підприємства (37 кв.м.),  кімнату для персоналу з санвузлом,  шоурум (25 кв.м.), складське приміщення (150 кв.м.).

 

Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше