Знайомство з Атон Сервіс – компанією-учасником проекту з маркетингової підтримки українського бізнесу від Львівської міської ради, Miks Digital та Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
05 Лют 2024

Львівська міська рада у співпраці з агентством Miks Digital та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізує проект з маркетингової підтримки десяти українських бізнесів. Знайомимо вас з другим бізнесом: Атон Сервіс, український бренд, релокувався з м. Бровари, Київської області на Закарпаття, та займається виробництвом і реалізацією фільтруючого обладнання.

Спеціалізуються на виробництві систем аспірації, вентиляторів, комплектуючих, обладнань та верстатів і на наданні послуг металообробки.

Підприємці хочуть вийти на ринок Європи (Словаччина, Румунія, Чехія, країни Балтії, Польща, Швеція), ознайомити нових клієнтів з компанією та продуктом, створити імідж, посилити впізнаваність, завоювати довіру.

Компанія ТОВ «Атон сервіс» понад 19 років працює на ринку України. Компанія виконує проектування, виробництво, постачання, монтаж, запуск-налагодження, а також сервісне обслуговування високоякісного енергозберігаючого обладнання для промислових підприємств. Фахівці компанії ТОВ «Атон сервіс» пропонують комплексні рішення питань аспірації, вентиляції та утилізації відходів.

Крім виробництва в структурі ТОВ «Атон сервіс» є проектний, конструкторський і сервісний відділи, де задіяні висококваліфіковані фахівці, здатні швидко і якісно зробити підбір обладнання, провести всі необхідні розрахунки, проектні і монтажні роботи та подальше сервісне обслуговування.

З початком повномасштабного вторгнення росії, компанії довелось релокуватись і відновлюватись фактично з нуля на Закарпатті.

Своїми перевагами вважають:

Високу якість. Гарантують тривалий термін експлуатації обладнання, що постачається.

Індивідуальний підхід. Підбирають оптимальне вирішення завдань, поставлених замовником.

Екологічність. Забезпечують екологічну безпеку підприємств замовника;

Інноваційність. Впроваджують новітні технології, що дозволяють економити енергетичні ресурси;

Безпеку. Дотримуються пожежної безпеки щодо обладнання, що постачається;

Переробку. Надають технології, що дозволяють отримати економічну вигоду з відходів виробництва.

Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше