Знайомство з KVK. POKROVCHANKA – компанією-учасником проекту з маркетингової підтримки українського бізнесу від Львівської міської ради, Miks Digital та Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
14 Лют 2024

Львівська міська рада спільно з агентством Miks Digital та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізує проєкт маркетингової підтримки 10 українських бізнесів. Знайомимо вас із шостим бізнесом, KVK. POKROVCHANKA – українським брендом із м. Покровськ, Донецької обл., що релокувався до Львова і спеціалізується на пошитті різноманітних виробів.

Підприємці прагнуть розробити маркетенгову стратегію, відновити просування та продажі продукції під власними торговими марками. Хочуть перезапустити інтернет-магазин та розширити представництво на маркетплейсах.

KVK. POKROVCHANKA – виробництво, побудоване на ентузіазмі та власному бажанні підприємців розвиватися. 

Це сучасне швейне підприємство, що спеціалізується на виробництві якісного одягу для всієї сім’ї. Завдяки якісному обладнанню та висококваліфікованому персоналу, здатні задовольнити всі потреби клієнтів. Асортимент включає різноманітні моделі та дизайни, які поєднують в собі комфорт, стиль і оригінальність. 

Пишаються своєю здатністю виготовляти якісний одяг, який відповідає модним тенденціям і враховує потреби сучасного споживача. 

Виробництво прагне не лише задовольнити, але й перевершити очікування клієнтів.

 

Image
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше