Знайомство з Перчатка-Центр – компанією-учасником проекту з маркетингової підтримки українського бізнесу від Львівської міської ради, Miks Digital та Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
12 Лют 2024

Львівська міська рада у співпраці з агентством Miks Digital та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізує проект з маркетингової підтримки десяти українських бізнесів. Знайомимо вас із п’ятим бізнесом, Перчатка-Центр: український бренд із Вінниці, що займається виробництвом та реалізацією рукавичок та різноманітних речей побуту.

Seven – дочірний бренд, під яким випускають рукавички, спецстрічки, торгові та рекламні стійки.

Підприємці хочуть посилити впізнаваність та лояльності до бренду, адже їхні рукавички дійсно популярні на ринку.

«Перчатка-центр» є власником торгової марки «Seven», а також  імпортером і офіційним представником найбільших виробників рукавичок в Україні з 2011 року. 

Пропонують широкий асортимент продукції: трикотажні з/без ПВХ крапкою, нітрилові, латексні, кислото-лугостійкі, медичні, шкіряні, спілкові, краги зварювальника, брезентові рукавиці та ін.

Зберігають конкурентні ціни на продукцію. До кожного клієнта знаходять індивідуальний підхід.

Перчатка-Центр – виробник, стратегія розвитку якого заснована на принципах відкритості, довіри та взаємовигідного партнерства.

Контроль якості. Виробник забезпечує відповідність продукції стандартам і нормам безпеки та здійснює постійний контроль якості на різних етапах виробництва.

Сертифікована продукція. Сертифікати підтверджують якість і безпеку товарів, вони відповідають вимогам ринку та стандартам безпеки.

Широкий асортимент. Дозволяє виробнику пропонувати різноманітні товари для різних сегментів ринку і різних потреб споживачів, чим значно розширюють потенційну аудиторію.

Постачання B2B. Відкриває можливість співпрацювати з іншими підприємствами, масштабувати оптовий продаж: виробник може надавати оптовим покупцям спеціальні умови і підтримувати їхні бізнес-потреби.

Індивідуальний підхід. До кожного конкретного клієнта підприємці застосовують індивідуальний підхід та обирають максимально комфортний формат співпраці.

Оперативна доставка. Задля максимального задоволення потреб клієнта, підприємство розробило злагоджену систему відправки замовлених товарів.

 

Image
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше