Знайомство з Piper Ukraine – компанією-учасником проекту з маркетингової підтримки українського бізнесу від Львівської міської ради, Miks Digital та Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
19 Лют 2024

Львівська міська рада у співпраці з агентством Miks Digital та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізує проект з маркетингової підтримки десяти українських бізнесів. Знайомимо вас із восьмим бізнесом, Piper Ukraine – українським брендом, шо базується у Вінниці та займається переробкою (виробництвом) спецій, прянощів та приправ.

Piper Ukraine займається виробництвом якісних мелених спецій та прянощів, сумішей спецій, декоративних посипок, сумішей духмяних трав для всіх галузей та сегментів ринку з дотриманням найсуворіших стандартів і технічних специфікацій (ТУ, ДСТУ, НАССР).

Власне виробництво. Можливість розроблення та виготовлення сумішей за індивідуальними рецептами партнерів, а також Private label.

Контроль якості. Виробництво якісних продуктів із дотриманням найсуворіших стандартів і технічних специфікацій (ТУ, ДСТУ, НАССР).

Технології. Сучасне, високотехнологічне обладнання, на якому здійснюється помел (від 12 МК до 3мм) і фасування, з постійним контролем якості продукції і підбором зручного пакування (від 1кг ).

Наявність. Постійна наявність широкого асортименту продукції на складі.

Логістика. Налаштована власна логістика, що забезпечує збереження, оперативність та своєчасність відвантажень.

У майбутньому планують посилити впізнаваність та репутацію бренду Piper Ukraine, зокрема шляхом створення та розвитку сильного іміджу на ринку спецій.

Image
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше