Знайомство з SERGIO – компанією-учасником проекту з маркетингової підтримки українського бізнесу від Львівської міської ради, Miks Digital та Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
21 Лют 2024

Львівська міська рада у співпраці з агентством Miks Digital та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізує проект з маркетингової підтримки десяти українських бізнесів. Знайомимо вас із дев’ятим бізнесом, SERGIO – українським брендом зі смт. Немішаєве, Київської області, що займається виробництвом натуральних солодощів, сухофруктів, фруктових снеків.

Компанія витримала тимчасово окупацію та змогла відновити виробництво високоякісної й натуральної української продукції за технологією, яка дозволяє зберегти всі мінеральні речовини без копчення та додавання смакових добавок, консервантів, жирів.

У процесі виробництва бренд використовує декілька промислових технологій сушіння, які дозволяють якнайкраще зберегти натуральні смакові та корисні складові готової продукції.

Дослідивши всі наявні технології сушіння, бренд обрав технологію, що використовує інфрачервоне випромінювання. Вона дозволяє здійснювати процес сушіння при невисокій температурі (40-60 °С), що зумовлює практично повне збереження вітамінів, біологічно активних речовин, природного кольору, смаку та аромату висушених продуктів. Порівняно з конвекційним сушінням, фрукти, ягоди та овочі, що піддані інфрачервоної сушці, після свого відновлення мають смакові якості, максимально наближені до їх свіжих аналогів. Отриманий у результаті інфрачервоного сушіння продукт не потребує особливих умов зберігання і стійкий до розвитку мікрофлори. Протягом року продукти можуть зберігатися без спеціальної тари (при низькій вологості навколишнього середовища), при цьому втрати вітамінів становитимуть не більше 5-15 %. У герметичній тарі продукт може зберігатися до двох років.

При підготовці сировини бренд не користується діоксидом сірки, а також лимонною кислотою й підсолоджувачами. Саме в цьому й полягає головна технологічна перевага всієї продукції ТМ Sergio. Тільки фрукти і нічого зайвого – дієве гасло компанії!

Для виробництва цукерок ТМ “ФрукФетта” бренд використовує винятково ягоди і фрукти, які були вирощені в Україні. У фруктово-ягідну масу додає лише цукор і сушить при температурі не вище 55 °С, використовуючи змішану технологію, що поєднує в собі конвекційне та інфрачервоне сушіння. Це дозволяє зберегти вітаміни та всі корисні мікроелементи ягід і фруктів.

Підприємці планують збільшити присутність на міжнародних ринках збуту (Фінляндія, Велика Британія, Франція, ОАЕ).

Image
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше