Знайомство з TIRAS – компанією-учасником проекту з маркетингової підтримки українського бізнесу від Львівської міської ради, Miks Digital та Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
09 Лют 2024

Львівська міська рада у співпраці з агентством Miks Digital та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізує проект з маркетингової підтримки десяти українських бізнесів. Знайомимо вас із четвертим бізнесом: TIRAS, український бренд із Вінниці, що займається виробництвом та реалізацією охоронних і протипожежних систем, моніторингу.

Підприємці хочуть збільшити впізнаваність бренду, популяризувати нові охоронні системи, вийти на масові та довоєнні продажі, а також підвищити рівень експортних продажів.

Бізнес відкритий до демонстрації місця і процесу виробництва: відповідний контент є у соцмережах та на сайті.
TIRAS – компанія, що працює з 1991 року, одне із перших виробництв охоронних систем в Україні. Саме TIRAS запровадили багато інновацій: перший український додаток для керування охоронною системою, перший український сертифікований пожежний пульт моніторингу, перші українські охоронні системи, сертифіковані по GRADE 3 та DP4 тощо.
У процесі виробництва велику роль відіграє контроль якості, від трьох до п’яти рівнів перевірки, які бізнес також демонструє своїм споживачам.

TIRAS – справжній RnD з повним циклом розробки. Від ідеї до серійного виробництва. Переконані, що тільки так можна досягти стабільно високого рівня продуктів.

Власне виробництво. Ніякого виробництва на аутсорсі. Власні виробничі лінії європейського рівня.

Контроль якості. Від трьох до п’яти рівнів перевірки продукції в залежності від пристрою.

Технології. Використовують лише сучасні та інноваційні. Беруть кращі з усього світу та винаходять свої.

Підтримка. Вони підтримують своїх партнерів та клієнтів на всіх етапах взаємодії. Допомагають продавати свої продукти. Навчають технічних та комерційних спеціалістів їхніх представників. Їхня технічна підтримка – професійна, чуйна та уважна. Ніколи не залишить без допомоги.

 

 

 

Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше