Знайомство з Truemix – компанією-учасником проекту з маркетингової підтримки українського бізнесу від Львівської міської ради, Miks Digital та Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
16 Лют 2024

Львівська міська рада у співпраці з агентством Miks Digital та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізує проект з маркетингової підтримки десяти українських бізнесів. Знайомимо вас із сьомим бізнесом, Truemix – українським брендом, що базується у селі Муроване, Львівської області. Займається розробкою, виробництвом і впровадженням технологічних, смакоароматичних і комплексних сумішей для харчової промисловості та страв швидкого приготування: супи «Зупа зі Львова», кукурудзяні каші «Сніданки зі Львова» маринадів і соусів.

Підприємство сертифіковане за системою управління безпекою харчових продуктів ISO 22000:2018, володіє автономною системою водопідготовки та оснащене обладнанням європейських виробників. Серед партнерів компанії – провідні світові виробники інгредієнтів.

Truemix Ukraine об’єднала людей, які є професіоналами своєї справи: дирекцію, технологів розробників, працівників виробництва та менеджерів з продажу. Для компанії дуже важлива якість сировини. Truemix обирає лише натуральну, сублімовану та якісну, поєднує сировину ввезену з-за кордону із сировиною українського виробництва.

Виробничі потужності – 45 тонн на місяць (смакоароматичні суміші). 

Страви швидкого приготування – 45 000 упаковок на місяць.

Планують збільшити потужності виробництва та кількість робочих місць. Бути впізнаваними на харчовому ринку України і світу. Вийти на закордонний ринок. Створити український продукт, який стане взірцем якості на закордонному ринку.

 

Image
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше