5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів
29 Кві 2024

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід фінських компаній на ринок України, які зацікавлені у проектах відновлення України. У ній зокрема йдеться, про Львів, який сьогодні є воротами в Україну.

У цій статті відомий фінський бізнес консультант Юкка Лайкарі, який вже довгий час живе у Львові розповів про 5 причин виходу на український ринок через Львів, серед яких безпека, географічне розташування, розвиток ІТ-технологій, логістика, низький рівень корупції.

За словами Юкки Лайкарі, для фінських компаній, не обов’язково, починати свій бізнес у Києві; Львів також є відповідним початковим пунктом.

Зауважимо, що присутність фінських компаній в Україні історично була відносно невеликою, порівняно з такими країнами, як Швеція та Данія. Наразі в Україні працює близько 30 фінських компаній. У Львові фінський бізнес представлений Hotel Leopolis, Tietoevry, KONE, Aon Україна, Ruukki Україна.

Також цього року Торговельна палата EastCham Finland та Конфедерація фінської промисловості (EK) відкрили спільний офіс у Києві для допомоги фінським компаніям у проєктах відновлення в Україні.

Більше про вихід фінських компаній на ринок України у статті відомого фінського бізнес видання Kauppalehti

Більше про «5 причин виходу на український ринок через Львів»

Image
Останні новини:
У Львові відкрили новий Центр протезування та ортезування на базі UNBROKEN Ukraine

10 травня, на базі Національного реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові

Детальніше
Екосистему UNBROKEN Ukraine презентували на 2-му міжнародному саміті міст та регіонів у Києві

Ще більше представників міжнародної спільноти дізналися про унікальну екосистему людяності

Детальніше