Гданськ передав Львову 1 мільйон злотих на розбудову національного реабілітаційного центру «Незламні»
17 Жов 2023

Сьогодні мер Львова Андрій Садовий та мер Гданська Олександра Дулькевич підписали про угоду про передачу 1 мільйона злотих (майже 9 мільйонів гривень) на розбудову реабілітаційного центру «Незламні», який функціонує на базі Першого медичного об’єднання у Львові та надає комплексну медичну допомогу людям зі всієї України, які зазнали наслідків війни. Команда управління інвестицій та проектів спільно з колегами з управління зовнішніх зв’язків та промоції, юридичного департаменту та департаменту економічного розвитку здійснювали супровід цієї угоди.

За ці кошти планують добудувати два поверхи в Центру «Незламні» і розмістити там відділення на близько 70 ліжок, зони відпочинку та терасу. Також тут будуть кімнати для медичного персоналу, господарські та технічні приміщення. Мер Львова Андрій Садовий від громади міста подякував Гданську за тривалу підтримку екосистеми «Незламні».

Зауважимо, що участь у розвитку екосистеми «Незламні» взяло чимало європейських  міст, благодійних організацій та меценатів. Це, зокрема, міста Вільнюс, Фрайбург, Варшава, Вроцлав і Гданськ та інші. Окрім цього відомий японський архітектор Шігеру Бан працює над проектуванням будівлі нового хірургічного комплексу в межах екосистеми людяності Unbroken Ukraine.

Національний реабілітаційний центр «Незламні» (Unbroken Ukraine) – це ціла екосистема, яка забезпечує кваліфіковану медичну допомогу в галузях хірургії, ортопедії і роботичного протезування, а також фізичну, психологічну та психосоціальну реабілітацію для дорослих та дітей, які зазнали наслідків війни. Від початку повномасштабної війни допомогу тут вже отримали понад 15 тисяч поранених військових і цивільних.

Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше