ЄБРР інвестує 24,5 млн доларів у розвиток індустріального парку M-10 у Львові (Рясне-2)
17 Лют 2022
Європейський банк реконструкції та розвитку  схвалив намір інвестувати до 35% у спільне із компанією Dragon Capital Investment Limited підприємство задля розвитку індустріального парку у Львові.
Інвестиції у першу фазу проекту M-10 Lviv Industrial Park становитимуть до $5,5 млн. Передбачається, що загальна сума інвестицій ЄБРР у проект становитиме 24,5 млн доларів. Загальна вартість проекту M-10 Lviv Industrial Park -70 млн доларів.
Індустріальний парк знаходиться у промисловій зоні Рясне-2 міста Львова та включатиме промислові та логістичні площі. Спеціалізація індустріального парку – продукти харчування, охорона здоров`я та екстрені служби.
Нагадаємо, що ініціатором створення індустріального парку Рясне-2 є Львівська міська рада у 2014 році.
Для довідки
Dragon Capital – одна із найбільших інвестиційних груп компаній України, що має успішний досвід прямих інвестицій в провідних виробників товарів і постачальників послуг в Україні, а також у знакові проєкти житлової та комерційної нерухомості.
Окрім індустріального парку Lviv Industrial Park іншими активами компанії у Львові є:
ТРЦ Victoria Gardens; бізнес-центр «VIKING»: міжнародна ІТ-компанії Ciklum, один із офісів якої знаходиться у Львові; приміщення на площі Ринок, 19, 20, 21 загальною площею 945,1 кв. м, які придбала компанія на відкритих аукціонах Львівської міської ради.
Останні новини:
У Львові відкрили новий Центр протезування та ортезування на базі UNBROKEN Ukraine

10 травня, на базі Національного реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові

Детальніше
Екосистему UNBROKEN Ukraine презентували на 2-му міжнародному саміті міст та регіонів у Києві

Ще більше представників міжнародної спільноти дізналися про унікальну екосистему людяності

Детальніше